maanantai 14. maaliskuuta 2016

Typpioksidin merkitys miehen ja naisen seksuaalisuudelleElimistössä syntyvä typpioksidi laajentaa verisuonia ja edistää verenvirtauksen lisääntymistä, mikä on edellytyksenä onnistuneelle seksuaalinautinnolle. Aminohappo, L-arginiini, on välttämätön lähtöaine typpioksidin muodostumiselle.  Nämä ovat hyvin tärkeitä tekijöitä sekä miehen että naisen seksuaalitoiminnoille.

Typpioksidi on keskeinen välittäjäaine miehillä erektion muodostumisessa ja sen ylläpidossa.  Erektiohäiriölääkkeiden vaikutus nimenomaan perustuu typpioksidin pitoisuuden lisäämiseen paisuvaiskudoksessa, jolloin lisääntynyt verenvirtaus parantaa erektion voimakkuutta ja kestoa. 

Naisilla typpioksidi osallistuu aivojen hypotalamuksessa seksuaalisen halun lisäämiseen ja herkistää naista seksuaalisille ärsykkeille sekä säätelee sukupuolielinten verenkiertoa.

Typpioksidin merkitys miehen erektiolle

Ikääntymisen myötä verisuonien toiminta heikkenee ja erektiokyky huononee, mikä johtuu vähentyneestä typpioksidin tuotannosta elimistössä. Typpioksidi  rentouttaa verisuonia ja pitää verisuonet avoinna. Ikä, sairaudet ja etenkin stressi vähentävät elimistön omaa typpioksidin tuotantoa,  mikä usein ensimmäiseksi havaitaan heikentyneenä erektiona.

Luonnonmukainen tapa lisätä typpioksidin tuotantoa

Patentoitu yhdistelmä Pycnogenolia ja L-arginiinia auttaa elimistöä tankkaamaan typpioksidia ja näin palauttamaan elimistön kyvyn muodostaa normaali erektio. Elimistö vapauttaa typpioksidia L-argiiniinista ja Pycnogenol® puolestaan tehostaa merkittävästi  typpioksidin tuotantoa ohjaavan entsyymin vaikutusta.  Prelox®  on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ylläpitämään elimistön riittävä typpioksidin taso ja se on turvallinen myös pitkäaikaisessa käytössä.

Kliiniset tutkimukset USA:ssa ja Euroopassa ovat osoittaneet, että Preloxin säännöllinen käyttö parantaa erektiota sekä palauttaa mieskunnon ja elinvoiman.  73% käyttäjistä ilmoitti erektion saavuttamisen helpottuneen,  70.3% ilmoitti erektioiden keston pidentyneen ja 65%  ilmoitti aamuerektioiden lisääntyneen.

Prelox® ei pelkästään paranna heikentynyttä erektiota, vaan edelleen voimistaa jo hyvin toimivaa kykyä seksiin. Käyttäjäkokemukset ovat osoittaneet, että myös nuoret miehet voivat tehostaa aktiivista seksielämäänsä Preloxin avulla ja näin parantaa suoritustaan ja lisätä omaa ja kumppaninsa nautintoa.                              

Naisille, jotka haluavat enemmän

On tieteellisesti  osoitettu  ravintolisällä olevan suotuisia vaikutuksia lisäämään naisten seksuaalista nautintoa. Lady Prelox®:lla on tehty kolme lumelääkekontrolloitua tutkimusta  eri ikäkausia edustavilla tutkimusryhmillä. Näitä ikäkausia ovat ensiksi hedelmällinen ikä, toiseksi aika jolloin ensimmäiset vaihdevuosioireet ilmenevät n. 40-50 vuoden iässä sekä aika kuukautiskierron loppumisen jälkeen n. 50 vuoden iässä.  Tulosten arviointiin  käytettiin “Female Sexual Function Index“ (FSFI) –menetelmää, jolla mitattiin 19 eri muuttujaa liittyen naisen seksuaaliseen toimintaan. Tutkimusaika oli kaikissa ryhmissä 8 viikkoa ja tutkimusryhmissä oli yhteensä 260 naista eri ikäryhmistä.  

Lady Prelox® sisältää neljää vaikuttavaa ainetta:  Pycnogenol® - ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuute,  Rosvita® - ruusunmarjauute, L-arginiini ja L-sitrulliini. Tämä yhdistelmä toimii synergiassa parantaen naisen seksuaalista halukkuutta ja toimintaa. Pycnogenol® on voimakas antioksidantti, mikä merkittävästi tehostaa elimistön verenkiertoa.  L-arginiini ja sen esiaste L-sitrulliini ovat aminohappoja, joista muodostuu elimistössä typpioksidia. Pycnogenol®   yhdessä näiden kanssa  lisää merkittävästi typpioksidin tuotantoa ja verisuonien toimintakykyä ja näin parantaa emättimen limakalvon kosteutta. 

Rosvita® –ruusunmarjauute on voimakas antioksidantti ja sisältää runsaasti C-vitamiinia.  Se sisältää myös erilaisia tokoferoli- ja karotenoidityyppejä sekä rasvahappoja, jotka ovat hyödyllisiä hermosolujen toiminnalle ja suojaavat niitä hapetusstressiltä,  minkä tiedetään heikentävän naisen seksuaalista toimintaa ja hedelmällisyyttä.

Parhaimmat tulokset saavutettiin hedelmällisessä iässä olevilla naisilla ja tulokset olivat erinomaiset myös niillä naisilla, jotka elivät vaihdevuosivaihetta ja sen jälkeistä aikaa. Tutkimusten mukaan Lady Prelox®  paransi merkittävästi naisten seksuaalista toimintaa, halukkuutta, orgasmikykyä sekä emättimen liukastumista kaikissa tutkituissa ikäryhmissä.

Lady Prelox® tehostaa naisten seksuaalista toimintaa merkittävästi ja antaa uuden mahdollisuuden tyydyttävään ja nautinnolliseen seksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti